• {{user.userFirstname}} {{user.userLastname}}
  • Вихід

Як формується курс угорського форинта в Західній Україні?

Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці - це не просто міста, які знаходяться на західному кордоні України, а й досить гарні історичні місця з безліччю замків. Це приваблює туристів не тільки з України, а й інших держав, особливо які знаходяться на кордоні. У зв'язку з цим існує необхідність пунктів обміну, де можна обміняти іноземні гроші на українську гривню. В Україні існує маса пунктів обміну, однак для того, щоб вигідно і безпечно поміняти гроші, необхідно більш ретельно проаналізувати їх.

Де можна поміняти валюту в Західних регіонах?

Існує 3 способи, де можна зробити обмін іноземних грошей:

  • банки. Багато хто вважає, що обмін в банках є найкращим варіантом для обміну грошей. Банківська система дійсно хороша тим, що практично виключені ризики того, що можете отримати фальшиві гроші. Ваші фінансові операції повністю захищені від сторонніх. Однак головний недолік банків в тому, що ви не можете зробити обмін за один раз великої суми грошей, або ж бути відсутніми валюта, яка вам необхідна;
  • чорні ринки. Чорні ринки були досить популярні в 90-х роках, коли банківська система була нестабільна і не було інших варіантів по обміну валюти. На сьогоднішній день чорні ринки йдуть в історію, так як з головних його недоліків є безпека фінансових операцій, а також висока ймовірність того, що ви отримаєте фальшиві банкноти;
  • обмінні пункти. Даний вид обміну вважається одним з найбільш вигідних на фінансовому ринку України. Обмінники поєднують в собі кращі якості банківської системи і чорних ринків. У таких відділеннях курс вище, ніж в банках, при цьому існує відразу кілька етапів захисту ваших фінансових операцій.

Варто ретельно вибирати обмінний пункт, щоб отримати не тільки якісне обслуговування, а й поміняти гроші за вигідним курсом.

Особливості обміну угорського форинта

Курс угорського форінта

Угорський форинт досить поширена валюта, так як Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області перебувають на кордоні з Угорщиною. Більшість українців виїжджає до Угорщини на екскурсію, яку роботу, а також угорські туристи відвідують Західну Україну, подивитися її пам'ятки.

Форинт Угорщини була введена в обіг в 1946 році, після того, як в країні трапилася гіперінфляція. На сьогоднішній день курс форинта до гривні становить 1 гривня = 0,096 форинта. Поміняти угорську валюту можна в багатьох обмінних пунктах Івано-Франківська. У банках можна зустріти цю валюту тільки в центральних відділеннях міста. Якщо ви хочете без праці і вигідно обміняти форинт, то варто це зробити через обмінний пункт КИТ Груп.

КІТ Груп - надійний обмінний пункт

Компанія КИТ Груп протягом тривалого періоду часу займається валюто-обмінними операціями, тому їй довіряє велика кількість жителів України. Компанія має безліч філій, це дозволяє оперативно взаємодіяти між відділеннями. Якщо ж необхідної суми в обмінному пункті немає, то ви можете заказати суму і вам оперативно доставлять гроші.

На сайті обмінника можна вивчити доступні курси, зафіксувати суму на годину, проаналізувати динаміку крос-курсів та ін. При бажанні можете проконсультуватися з менеджерами компанії по усіх фінансових питань, які можуть виникнути.