0800331591

Де вигідно купити юань для розрахунків з постачальниками?

Наша країна веде активні економічні відносини з КНР. Саме тому важливо знайти компанію, яка вигідно обміняє національну валюту на китайський юань. Зі скасуванням заборони на платіжні системи в Китаї виріс попит, тому сьогодні гроші туди можна перевести відразу декількома варіантами.

Основні варіанти для покупки юаня

Купити юань

Будь-який підприємець або фізична особа шукає можливі шляхи, як можна більш вигідно перевести українську гривню на китайський юань з мінімальними втратами. Якщо вести активні економічні відносини з Китаєм, то варто уважніше відстежувати зміни курсу валют. Але в Україні мало які фінансові компанії можуть безпосередньо обміняти українську гривню на китайський юань. Частіше за все ви зіткнетеся з подвійною конвертацією - гривня-долар-юань.

Існують три основні варіанти, як можна обміняти українську гривню на китайський юань:

  • банківська сфера. Банки - це перше, що спадає на думку. Однак в Україні немає банків, які обмінюють українську гривню на юань. Тому ви стикаєтеся з подвійною конвертацією, а також відсотком за переказ валюти;
  • чорний ринок валют. Ще кілька років тому чорний ринок був одним з найбільш затребуваних серед громадян. Основні його переваги в тому, що ви зберігаєте свою конфіденційність, а також курс валют тут набагато вигідніший, ніж в банках. Однак останнім часом з'явилися ризики обміну на фальшиві купюри;
  • обмінні пункти. Дана фінансова структура поєднує в собі кращі якості банківської системи і чорного ринку. В обмінних пунктах ви можете обміняти будь-яку суму в будь-який час, при цьому зберегти свою безпеку і анонімність.

В Україні не так багато пунктів обміну працюють з китайським юанем. Одним з таких є КІТ Груп, який протягом тривалого періоду часу є надійним партнером для українських громадян. А його надійні партнери забезпечують швидкі грошові перекази в КНР з мінімальною комісією.

Чому вигідно співпрацювати з нами?

Обмін юанів

Компанія КІТ Груп існує на ринку більше 10 років і за цей період часу зуміла побудувати відносини з багатьма партнерами, а також користується довірою у громадян України. Відділення обмінних пунктів є у всіх регіонах нашої країни, тому ви без зусиль можете провести обмін в будь-якій точці України.

До основних наших переваг відносяться:

  • безпека. Всі фінансові операції у нас захищені, а також відсутній ризик отримання фальшивої валюти. Для цього в касах є детектори справжності валют;
  • відсутність бюрократії, тому вам не доведеться збирати масу документів, як у банках;
  • бронювання курсу. У КІТ Груп є спеціальна опція "заморозки" курсу. Це зручно в разі, якщо вам потрібно забрати певну суму за обраним курсом в одним з обмінних пунктів. Для цього необхідно або написати або зателефонувати за нашими телефонами;
  • додаткові послуги. Наприклад, перевірка на справжність валюти, також ми приймаємо старі купюри і забезпечуємо інкасацію клієнта при необхідності.

Вибираючи КІТ Груп, ви отримуєте надійного фінансового партнера, який з легкістю допоможе вам в здійсненні фінансових операцій! Дізнатися детальніше про нас можна підписавшись на Telegram-канал.